Yhteystiedot

Poikkea kylään

Hietalahdenkatu 9 B
00180 HELSINKI

Ota yhteyttä

Puhelin: 0400 263 222
Email: myynti@alessa.fi

Laskutustiedot ja ostolaskujen vastaanotto

Jätä meille yhteydenottopyyntö tai palautetta lomakkeella!

Tiimi

Esa Raivio

Toimitusjohtaja

Esa on Alessan toimitusjohtaja. Alessalla hän vastaa tiedolla johtamisen ratkaisuista sekä liiketoiminnan kehittämisestä. 

Esa on työskennellyt pitkää yrittäjänä sekä toiminut mm. tietohallintojohtajana isossa terveydenhuoltoalan kasvuyrityksessä.

Esalla on erityistä toimialaosaamista terveydenhuollosta. Lisäksi vahvuutena on myös liiketoiminnan kokonaisvaltainen mallintaminen prosessien mittaaminen.

Juha Pomell

Tiedolla johtamisen konsultti

Juha auttaa asiakkaita saamaan eri järjestelmissä olevan datan selkeästi ymmärrettävään muotoon, jotta päätöksiä voidaan oikeasti tehdä datan perusteella.

Ennen Alessaa Juha on työskennellyt lähes 20 vuotta vaativissa finanssialan työtehtävissä mm. Deutsche Bankilla, Pohjola Pankissa ja Index Varainhoidossa.

Juhalla on vahva toimialaosaaminen rahoituksesta ja varainhoidosta.

Aleksi Rissanen

Tiedolla johtamisen konsultti

.

Jerry Ralli

IT-asiantuntija

Jerryn osaamisessa yhdistyvät IT-asiantuntijuus ja taloushallinnon tuntemus. Jerry pitää asiakkaiden järjestelmät pyörimässä ja vastaa myös Alessan IT-tuesta.

Ennen Alessaa Jerry on työskennellyt mm. erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä.

Joel Raivio

IT-Asiantuntija

Kansainvälistä uraakin luonut Joel on  Alessan koodivelho, joka taipuu toteuttamaan monimutkaisetkin automaatiot. Joelin osaamiseen kuuluvat myös tietokannat ja pilvipalvelut. 

Meri Mäkkylä

Markkinointi

Merillä on pitkä kokemus b-to-b -palvelujen viestinnästä ja markkinoinnista, mm. finanssi-, logistiikka, ja tapahtuma-alalta. Kasvuyritysten haasteisiin Meri on tutustunut kansainvälistyvän start upin markkinoinnin ohjaksissa.