Alteryx

Nopeaa datan valmistelua ja edistynyttä
analytiikkaa yhdessä ympäristössä.

Data-analyytikko, Controller

Jos käsittelet dataa analytiikkatiimissä tai asiantuntijana liiketoiminnan puolella ja palat halusta tehdä merkityksellisiä analyysejä.

Alteryx

Nopeaa datan valmistelua ja edistynyttä analytiikkaa yhdessä ympäristössä.

Hyödynnä data täysimääräisesti ja johda tiedolla!

Ketterää analytiikkaa ja arvokasta näkemystä

Monille analyytikoille ja tiedolla johtamisen eksperteille datan valmistelu, yhdistäminen ja analysointi on hidas ja työläs prosessi. Alteryxilla pystyt ratkaisemaan monimutkaisimmatkin analyyttiset haasteet nopeammin ja ketterämmin sekä tuomaan liiketoimintaa muokkaavia tuloksia koko organisaatiolle.

Alteryx-alusta tarjoaa avoimen ja joustavan arkkitehtuurin datan käsittelyyn ja analysointiin. Alusta toimii yhteen lukuisten analyytikoiden jo hyödyntämien teknologioiden ja sovellusten kanssa, kuten esimerkiksi Tableau, Power BI, Marketo tai Salesforce. 

Alteryx madaltaa kynnystä analytiikan tehokäyttöön

  • Analytiikka kaikille – mahdollistaa data- ja analytiikkakulttuurin rakentamisen organisaatiolle läpi yksiköiden ja osaamisalueiden. Jokainen voi vaivattomasti rikastaa oman yksikkönsä bisnestä kehittyneellä analytiikalla.

  • Näkemystä ja tiedonjakoa – jaa tärkeää tietoa ketterästi organisaatiosi sisällä tai kumppaniverkoston kanssa. Luo räätälöityjä raportteja sisältäen esim. graafeja, kuvia, karttoja, taulukoita tai tekstiä. Käytettävissä on lukuisat eri tiedostomuodot.

  • Ennakoivaa, tilastollista ja spatiaalista mallinnusta – edistyneen analytiikan mahdollisuudet teknisistä ominaisuuksista tinkimättä Alteryx-alusta tuo koodittoman ympäristön analyytikoille ja koodiystävällisen ympäristön datatieteilijöille. Yli 50 kooditonta valmiiksi rakennettua kehittyneen analytiikan työkalua. Sisäänrakennetut R- ja Python-skriptit.

  • Yhdistele dataa eri lähteistä – tietokannoista, sovelluksista, pilvestä, ERPistä, excelistä, crm:stä, sosiaalisesta mediasta – lähes mistä datalähteestä tahansa.

  • Tehokkaampaa resurssien käyttöä – eliminoit manuaalisen työn datan keräämisestä ja valmistelusta ja hyödynnät ajan itse analysointiin. Toistettavien työnkulkujen ja automatisoinnin ansiosta et tuhlaa yhtäkään minuuttia ylimääräistä saman analyysin tekemiseen uudestaan.

  • Skaalautuvuus ja automatiikka –  Alteryx tarjoaa joustavan arkkitehtuurin, joka skaalautuu liiketoiminnan kasvaessa.

  •  

Alteryxillä käsittelet ketterästi suuretkin datamäärät

Lähde: ”The Untapped Power of Self-Service Data Analytics”, Harvard Business  review.
  • Alteryxin ladattavia materiaaleja (löytyy lukuisia Alteryxin sivuilta)

  • Top to down ja Down to top -lähestymistavat

Tutustu Alteryxin lisensointimalleihin ja hinnoitteluun alla olevasta linkistä.

Opit, miten modernin data-analytiikan mahdollisuudet vaikuttavat ajankäyttöösi ja työsi tuloksiin, ja sitä kautta menestykseesi työssä ja urallasi.

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme, kuinka tiedolla johtaminen saadaan parhaiten palvelemaan juuri teidän tarpeitanne.

Voit myös varata ajan veloituksettomaan Alteryx-ohjelmiston esittelyyn.