UKK

Usein kysytyt kysymykset

Alteryx

Ei. Alteryx tarjoaa erinomaiset kehittäjän ja data scientistin työkalut (SDK). Työkaluja voi siis myös tehdä itse.

Merkittäviä hyötyjä löytyy helposti jo keskisuurissa yrityksissä. Välittömät hyödyt liittyvät Alteryxillä saavutettuun tehostamiseen ja erityisesti kilpailuetuihin. Kun datan käsittely aiheuttaa manuaalista työtä ja kun organisaatiolla on dataa, jota ei hyödynnetä, on syytä ryhtyä toimeen.

Alteryxin vuosilisenssi maksaa useimmiten itsensä takaisin jo ensimmäisen automatisoidun workflown ansiosta, kun työtä säästyy vuodessa muutamien tuhansien edestä. Tämän jälkeen muut analyysit ja automaatiot kasvattavat entisestään ohjelmistosta saatavaa hyötyä.

Jo vain! Alteryx  on ensisijaisesti suunniteltu käyttäjille, jotka haluavat ottaa data-analytiikasta hyödyn irti ilman koodaustaitoja. 

Kyllä. Edistyneen analytiikan laskentakaavoissa saattaa olla tarpeen muuttaa koodia. Tämä onnistuu Alteryxissä. Tarkistat koodin mistä tahansa workflown vaiheesta ja muutat koodia tarvittaessa – suoraan visuaalisessa käyttöliittymässä. 

Alteryx on ohjelmisto, joka ladataan käyttäjän koneelle. Tietoja käsitellään siis omalla koneella, eikä niitä siirretä 

Ohjelmistorobotiikan avulla (Robotic Process Automation, RPA) voidaan automatisoida toistuvia rutiinitehtäviä. Useimmiten automatisointitarpeet ovat suoraviivaisia ja eivät vaadi monimutkaisia päättelyketjuja. Alteryxillä voidaan luoda ohjelmistorobotteja esimerkiksi täyttämään tietoja järjestelmästä toiseen.    

Kyllä. Koneoppiminen on yksi Alteryxin työkaluista ja se kuuluu Alteryx Designerin -peruslisenssiin kuten yli 100 muutakin työkalua.

Alteryx perustettiin Yhdysvalloissa vuonna 1997.  Ympäri maailmaa yli 6000 yritystä kehittää liiketoimintaansa Alteryxillä. Maailman 2000 suurimmasta yrityksestä  36% käyttää Alteryxiä. Asiakkaita ovat mm. Netflix, P&G, Audi, Experian, McDonald’s, Unilever ja Vodafone. 

Alessan palvelut

Alessa myy Alteryxiä vain tehokäyttöön. Useimmat yritykset valitsevat Alteryxin käyttöönoton yhteydessä käyttöönottokonsultoinnin: 2 päivän intensiivi bootcampin aikana rakennamme yhdessä 100% ratkaisun business-ongelmaan ja opetamme sinut käyttämään Alteryxiä itse. Ovi avautuu aitoon dataoppimiseen, oivaltamiseen ja uusien liiketoimintahyötyjen löytämiseen.

Käyttöönoton yhteydessä varmistetaan, että opitte käyttämään ohjelmistoa itse.

Kun raportointi- ja data-analyysihaasteet kasvavat (niin yleensä käy Alteryxin käyttäjillä, sillä alusta taipuu niin moneen), saat apua Alteryx Academystä – yhdestä maailman aktiivisimmista käyttäjäyhteisöistä – tai paikallisesti Alessalta. Räätälöimme tarvittavan koulutuksen, sparrauksen tai järjestelmätyöt – täysin tarpeenne mukaan.