Alteryx Academy

Itseopiskeluympäristö ja vahva yhteisö takaavat tehokäytön.

Alteryxin visuaalisen havainnolliset opiskelumateriaalit sekä käyttäjäystävällinen Alteryx Designer antavat erinomaiset lähtökohdat nopeaan kehittymiseen data-analytiikan parissa lähtötasosta riippumatta. Alteryxin kiitellyt online-resurssit sekä erittäin aktiivinen – suorastaan innokas -Alteryx Community -käyttäjäyhteisö auttavat tarvittaessa eteenpäin.    

Kaikki resurssit ja Communityn jäsenyys ovat täysin ilmaisia. 

1. Interaktiiviset luennot luontevaan Alteryxin käyttöön

Hyvä tapa aloittaa itsenäinen Alteryx Designer – ohjelmaan tutustuminen ovat interaktiiviset luennot. Interaktiiviset luennot opastavat havainnollisesti käyttämään kaikkia Alteryx Designeriin rakennettuja työkaluja lyhyiden videoiden avulla. 

Työkalujen käyttöä voi myös harjoitella samalla käyttäen omaa harjoitteludatasettiä.

2. Oppimispolut parantamaan analytiikkaymmärrystä

Oppimispolkujen avulla pystyt tehokkaasti omaksumaan laajempia kokonaisuuksia ja päivittämään osaamistasi tärkeistä analytiikan aiheista (Data Science, Machine Learning) Alteryxin käyttäen. Oppimispolut sisältävät oppimismateriaaleja Alteryx Academystä (interaktiivisia luentoja, videoita), yhteisöstä (blogeja, artikkeleja) sekä aihekohtaisia harjoituksia ja testejä.   

Lisäksi Alteryx Academystä löytyy myös laajasti videoita ja harjoituksia, joiden avulla on helppoa syventämään osaamista myös yksityiskohtaisempiin aiheisiin. 

3. Alteryx-sertifioinnit osoittamaan osaamisen

Alteryxillä on tarjolla kolme eri tasoista sertifikaattia: riippuen omasta käyttötarpeestasi voit suorittaa haluamasi sertifikaatit oman aikataulusi mukaan. Eritasoisten sertifikaattien suorittaminen ei toki ole tarpeen Designerin käyttöön, mutta mikä se mukavampaa kuin näyttää maailmalle, että osaat ja tiedät. Ensimmäinen sertifikaatti mahdollistaa oman osaamisen todistamisen hyvinkin pian käytön aloittamisen jälkeen.

Alteryx Designer Core

Alteryx Designer Advanced

Alteryx Designer Expert

Alteryx Designer Core -sertifikaatti

Kenelle: Kaikille jotka ovat kiinnostuneita analytiikasta tai haluavat oppia käyttämään Alteryx Designeria.

Koe valmistaa käyttämään sujuvasti Alteryx Designerin ydintoimintoja

Osaamalla sertifikaattiin vaadittavat asiat olet jo pitkällä analytiikan maailmassa ja kykenet hyödyntämään Alteryx Designeria oikeissa liiketoimintahaasteissa.

Plus: Tämän sertifikaatin voi suorittaa jo muutaman viikon opiskelulla!

Alteryx Designer Advanced -sertifikaatti

Kenelle: Kaikille jotka ovat kiinnostuneet syventämään omaa osaamistaan data-analytiikasta tai käyttävät työssään Alteryx Designeria.

Koe valmistaa käyttämään Alteryx Designerin edistyneempiä toimintoja edistyneen data-analytiikan tehtäviin.

Osaamalla sertifikaattiin vaadittavat asiat pystyt taklaamaan haastaviakin datasettejä, tuomaan korkeatasoista data-analytiikan osaamista organisaatioonne sekä toimimaan itsenäisesti analytiikan syvässä päädyssä.

Alteryx Designer Expert -sertifikaatti

Kenelle: Kaikille jotka haluavat saada kokonaisvaltaiset valmiudet hyödyntää kaikkia Alteryx Designerin toimintoja

Koe valmistaa käyttämään Alteryx Designeria kokonaisvaltaisesti

Osaamalla sertifikaattiin vaadittavat asiat pystyt kehittämään ja olemaan vastuussa datatoiminnoista organisaatiosanne sekä opastamaan muita työntekijöitä Alteryx Designerin ja data-analytiikan parissa.

4. Alteryx Community

Alteryx Community -yhteisö luotiin, jotta datan parissa työskentelevät ammattilaiset voivat jakaa tietoa, tehdä yhteistyötä ja innovoida yli eri toimialojen. Alteryx-yhteisö on yksi innokkaimmista ja elinvoimaisimmista koko maailmassa. 

Avoimella foorumilla kuka tahansa voi kysyä ja saada helposti vastauksen jopa erittäin yksityiskohtaisiin ongelmiin. Koko ajan kasvavan aktiivisen käyttäjämäärän myötä et varmasti jää yksin mahdollisten kysymyksiesi kanssa. 

 

Alteryx has a great forum where you can find solutions to almost any issue that you face in Alteryx, and a few amazing interactive lessons.

Alteryx Community, käyttäjäkommentti

5. Alessan intensiivikäyttöönotto, sparraukset ja koulutukset

Intuitiivisen Alteryxin käyttö on opittavissa itsekin, mutta joskus saatat tarvita sparrausta. Alessa sparraa mm. näissä kysymyksissä: 

  • Missä järjestyksessä aloittaa automatisointi? Miten paloitella haasteet siten, että päästään nopeisiin tuloksiin?
  • Mitkä ovat liiketoimintasi kannalta kriittistä dataa?
  • Mitä dataa kannattaa ottaa mukaan ja mitä jättää?
  • Mitä kannattaa ottaa huomioon tilastollisessa mallintamisessa?
  • jne. jne. 

Alessalta saat myös organisaatiollesi koulutuksia esim. muutostilanteisiin. 

Suosittelemme uusille asiakkaille intensiivikäyttöönottoa, jonka ansiosta todennäköisesti
jo ensimmäinen automatisointi maksaa investointisi takaisin.

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö tai poikkea vaikka toimistollemme, niin kerromme, kuinka tiedolla johtaminen saadaan parhaiten palvelemaan juuri teidän tarpeitanne.

Voit myös varata ajan veloituksettomaan Alteryx-ohjelmiston esittelyyn.