Valikko Sulje

Rekry

Paras työpaikka parhaille työntekijöille

Ymmärrämme että yrityksemme menestys perustuu täysin ammattitaitoisiin asiantuntijoihimme. Haluamme riveihimme jatkuvasti uusia tekijöitä jotka kykenevät tuottamaan asiakkaillemme omaa kustannustaan suurempaa lisäarvoa. Toistaiseksi olemme saaneet suurimman osan uusista asiakkaistamme vanhan asiakkaan suositeltua meitä tuttavalleen ja aiomme jatkaa tällä tiellä myös jatkossa.

Toimitila

Koemme että toimiston tulee olla paikka johon on mukava tulla ja siellä viihdytään hyvin. Toimistomme sijaitsee Helsingin Kampissa. Toimistolle on hyvät julkisen liikenteen yhteydet kaikista suunnista, sillä toimistoltamme on 80 metrin kävelymatka lähimmälle raitiovaunupysäkille ja 5 minuutin raitiovaunumatkan jälkeen oletkin jo rautatieasemalla.

Toimistolla jokaiselle on varattu henkilökohtaista työskentelytilaa ja lisäksi taukojen viettäminen on tehty mukavaksi erillään työpisteeltä. Lähistöltä löytyy K-kauppa sekä lukematon määrä lounaspaikkoja jokaiseen makuun ja toki eväidenkin syönti onnistuu taukopisteellä.

Työvälineet

Työssämme ei tarvita paljoa työvälineitä, mutta ne joita tarvitaan täytyy olla kunnossa. Työntekijämme saavat olla vaikuttamassa omiin työvälineisiinsä. Kaikki käyttämämme järjestelmät toimivat nykyaikaisesti pilvessä, joten emme ole lukkiutuneita tiettyihin käyttöjärjestelmiin.

Osaamisen kehittäminen

Pysyäksemme mukana tekniikan kehityksessä ja parhaissa toimintatavoissa kouluttaudumme jatkuvasti työn ohella. Suunnittelemme jokaisen työntekijän kanssa parhaiten omaa kehitystä tukevan suunnitelman osaamisen kehittämiseksi. Uusia opittuja taitoja on tarkoitus päästä hyödyntämään asiakkaidemme ja Alessan liiketoiminnan kehityksessä. Osaamisen kehittämiseksi hyödynnämme mm. verkko- ja lähikursseja, mentoreita, sertifiointeja ja muita monipuolisia tapoja.

Etätyö

Vaikka pyrimmekin siihen että toimistomme on mahdollisimman viihtyisä, emme halua sitoa ihmisiä tiettyyn paikkaan tai aikaan. Halutessasi voit luonnollisesti tehdä työsi myös etänä. Tärkeintä on hyvät tulokset eikä niinkään suorituspaikka tai siihen käytetty aika. Huolellisesti valmisteltuna etätyö onnistuu toisinaan vaikka ulkomailtakin käsin.

Virkistys

Välillä pääsemme myös pitämään hauskaa toimiston ulkopuolellakin. Virkistyksen osaltakaan meillä ei ole kaavoihin kangistumista havaittavissa, vaan kokeilemme porukalla uusia ja mielenkiintoisia asioita. Olemme käyneet mm. mäkiautoilemassa, tekemässä lasitöitä, illallistamassa jne. Mitä sinä haluaisit tehdä?

Haemme tällä hetkellä

  • Markkinointiautomaatiokonsulttia
  • Google Ads -konsulttia
  • CRM-konsulttia
  • Tiedolla johtamisen konsulttia

Kiinnostuitko?