Valikko Sulje

Meistä

makiauto

Yritys

Alessa on perustettu alunperin vuonna 2009, mutta nykyinen liiketoiminta on alkanut vuoden 2017 syksyllä. Alessan yrittäjinä toimivat Esa Raivio ja Visa Valkonen.

Työntekijöiden suhteen Esa ja Visa ovat hyvin nirsoja ja haluavatkin että jokainen työntekijä on aidosti kiinnostunut asiakkaidensa kasvusta ja siinä auttamisesta. Parhailla työntekijöillä tehdään parhaat tulokset.

Tiimi

Mitä teemme

Autamme kasvuyrityksiä myymään ja markkinoimaan paremmin hyödyntäen nykyaikaisia digitaalisia työvälineitä. Konsultoimme mm. hakukonemarkkinoinnin, markkinointiautomaation ja CRM-järjestelmien saralla.

Nykyään dataa kertyy paljon erilaisten järjestelmien tuottamana ja haluamme tuoda tuon datan helposti käytettäväksi päätöksenteossa. Toteutamme ratkaisuja joissa eri järjestelmien tuottama data on analysoitavissa ja tutkittavissa yhdestä näkymästä.

Tiimi

Esa

Esa Raivio

Esa on Alessan toimitusjohtaja. Alessalla hän vastaa erityisesti asiakkaiden tietojärjestelmiin liittyvistä asioista ja tiedolla johtamisen ratkaisuista. 

Ennen Alessaa Esa on työskennellyt mm. tietohallintojohtajana isossa terveydenhuoltoalan kasvuyrityksessä.

Visa

Visa Valkonen

Visa on Alessan kehitys- ja myyntijohtaja. Visa auttaa asiakkaitaan miettimään myynnin ja markkinoinnin vuoropuhelun tehostamista ja myynnin ja markkinoinnin prosessien tehostamista sekä automatisoimista. 

Ennen Alessaa Visa on työskennellyt mm. myyntijohtajana ja kehitystehtävissä isossa terveydenhuoltoalan kasvuyrityksessä.

Bettina

Bettina Taxell

Bettina työskentelee digimarkkinointikonsulttina. Hän auttaa asiakkaita hyödyntämään nykyaikaisia markkinointityökaluja. Bettinan työtehtäviin kuuluu mm. työskentely Google Adsin ja markkinointiautomaatiojärjestelmien parissa.

Ennen Alessaa Bettina on työskennellyt pitkään finanssialalla. Finanssialan markkinointia Bettina on tehnyt Mandatum Lifellä ja Aberdeen Asset Managementillä.

juha-pomell

Juha Pomell

Juha työskentelee tiedolla johtamisen konsulttina. Hän auttaa asiakkaita saamaan eri järjestelmissä olevan datan selkeästi ymmärrettävään muotoon, jotta päätöksiä voidaan oikeasti tehdä datan perusteella.

Ennen Alessaa Juha on työskennellyt melkein 20 vuotta vaativissa finanssialan työtehtävissä mm. Deutsche Bankilla, Pohjola Pankissa ja Index Varainhoidossa.

Jerry

Jerry Ralli

Jerry on Alessan IT-asiantuntija. Jerry pitää asiakkaiden järjestelmät pyörimässä ja vastaa mm. Alessan IT-tuesta.

Ennen Alessaa Jerry on työskennellyt mm. erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä.