Valikko Sulje

Asiakkaamme

Kasvuhaluisia yrityksiä erilaisilta toimialoilta

Asiakkaitamme yhdistää halu saada liiketoimintansa kasvamaan. Olemmekin päässeet tukemaan asiakkaitamme kasvun eri vaiheissa.Asiakkaidemme menestys on meille tärkeää ja haluamme että asiakkaamme ovat tyytyväisiä omaan kasvuunsa ja meidän apuumme sen luomisessa.

Joitain asiakkaitamme

Private Skies on suomalainen tilauslentopalveluja välittävä yritys, joka tarjoaa asiakaslähtöistä palvelua asiantuntemuksella. Private Skiesilla työskentelee joukko ilmailu- ja palvelualan ammattilaisia, joiden tavoitteena on edistää tilauslentoalaa ja auttaa yrityksiä kehittämään tilauslentopalveluiden käyttöä ja siten säästämään aikaa ja rahaa. Yritys on perustettu vuonna 2014 selkeään tarpeeseen tuomaan hajanaisen tilauslentotarjonnan asiakkaan ulottuville helposti ja tehokkaasti.

Komppi tarjoaa apua ennaltaehkäisevästi ja joustavasti erilaisiin psyykkisiin ongelmiin, alkaen yksittäisistä tukikäynneistä ja päätyen pitkään psykoterapiaan. Kompissa palvelujen sisältö suunnitellaan asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaisesti, hyödyntäen moniammatillisen tiimimme kokemusta ja osaamista. Käyntejä voi toteuttaa joko kasvotusten tai etäyhteydellä.

Ihosairaala on iholääkärien perustama yksityinen lääkäriasema, joka tarjoaa kokonaisvaltaista hoitoa iho-, allergia- ja sukupuolitauteihin. Ihosairaala on täysin kotimainen lääkäriasema ja yksi suurimpia yksityisiä ihonhoidon yksiköitä Euroopassa.

Elämys Groupissa tehdään 30 vuoden kokemuksella elämyksiä jotta heidän asiakkaansa menestyisivät: henkilöstö motivoituu, sidosryhmät sitoutuvat ja prospektit kiinnostuvat. Elämys Grouplaisille elämys on hyvin suunniteltu ja toteutettu lokaali tai kansainvälinen tapahtuma, jossa osallistujat viihtyvät ja asiakkaan viesti välittyy tehokkaasti.

Helsinki Hospital on kirurgian huippuosaajien perustama yksityissairaala, jossa olet kokeneiden ammattilaisten hyvissä käsissä. Hoito Helsinki Hospitalissa on investointi hyvään elämään.

Buddy Healthcare auttaa asiakkaitaan tarjoamaan 5 tähden potilaskokemuksen. Heidän sitoutunut tiiminsä työskentelee muuttaakseen ennen kirurgiaa ja kirurgian jälkeen tapahtuvaa hoitoa parempaan. Buddy Healthcare haluaa ratkaista sairaaloiden, kliinikoiden ja potilaiden suurimmat ongelmat kirurgiassa: potilaiden sitoutumisen hoitoon, myöhäiset peruutukset, hoitoon saapumatta jättämiset, hallinnollisen työn ja hoidon laadun.

Vaana on suomalainen perheyritys, jonka tehtävänä on olla turvaamassa suomalaisten hyvinvointia parantamalla sosiaali- ja terveyspalveluidemme kilpailukykyä. Vaanan ratkaisut parantavat kansalaisten päätäntävaltaa, nopeuttavat palveluiden saatavuutta, tehostavat kilpailua ja säästävät kustannuksia.

OGOship auttaa verkkokauppiaita kasvattamaan omaa liiketoimintaansa hoitamalla logistiikan ja varastoinnin joustavasti ja laadukkaasti. OGOshipin tavoitteena on saada asiakkaidensa liiketoiminta kasvamaan, jotta myös OGOship voi kasvaa.

MedKit Finland Oy on vuonna 2008 perustettu Suomen suurin ensihoitotuotteiden tavarantoimittaja, joka ratkaisee asiakkaan hankintahaasteita tarjoamalla kokonaisvaltaista palvelukonseptia aina hankinnan rahoitukseen ja käyttökoulutukseen asti. Yritys tarjoaa kasvavan ja monipuolisen yli 5000 tuotteen valikoiman helposti asiakkaiden ulottuville. Jo yli 8000 suomalaista terveydenhuollon ja teollisuuden organisaatiota hankkii terveydenhuoltotuotteensa MedKit Finland Oy:ltä.

Asiakkaaksemme

Olemme kiinnostuneita saamaan asiakkaiksemme lisää yrityksiä, joilla on palo kehittää omaa liiketoimintaansa eteenpäin. Ota rohkeasti yhteyttä ja mietitään että kuinka voimme olla avuksi.