Kasvuhaluisia yrityksiä erilaisilta toimialoilta

Asiakkaitamme yhdistää halu saada liiketoimintansa kasvamaan. Olemmekin päässeet tukemaan asiakkaitamme kasvun eri vaiheissa.Asiakkaidemme menestys on meille tärkeää ja haluamme että asiakkaamme ovat tyytyväisiä omaan kasvuunsa ja meidän apuumme sen luomisessa.

Asiakkaanamme on mm.

Private Skies on suomalainen tilauslentopalveluja välittävä yritys, joka tarjoaa asiakaslähtöistä palvelua asiantuntemuksella. Olemme joukko ilmailu- ja palvelualan ammattilaisia, joiden tavoitteena on edistää tilauslentoalaa ja auttaa yrityksiä kehittämään tilauslentopalveluiden käyttöä ja siten säästämään aikaa ja rahaa. Yritys on perustettu vuonna 2014 selkeään tarpeeseen tuomaan hajanaisen tilauslentotarjonnan asiakkaan ulottuville helposti ja tehokkaasti.

 

Komppi tarjoaa apua ennaltaehkäisevästi ja joustavasti erilaisiin psyykkisiin ongelmiin, alkaen yksittäisistä tukikäynneistä ja päätyen pitkään psykoterapiaan. Kompissa palvelujen sisältö suunnitellaan asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaisesti, hyödyntäen moniammatillisen tiimimme kokemusta ja osaamista. Käyntejä voi toteuttaa joko kasvotusten tai etäyhteydellä.

 

Lappset Group Oy luo leikin ja liikunnan elämyksiä kaiken ikäisille. Luomalla hauskoja, inspiroivia ja positiivisella tavalla yllättäviä toimintaympäristöjä Lappset auttaa ihmisiä pysymään aktiivisina tänään ja voimaan paremmin huomenna. Pohjantähti 2020 –tavoitteen mukaisesti Lappset olla asiakkaidensa ykkösvalinta luomalla parhaat asiakas- ja loppukäyttäjäkokemukset.

 

Elämys Groupissa tehdään 30 vuoden kokemuksella elämyksiä jotta heidän asiakkaansa menestyisivät: henkilöstö motivoituu, sidosryhmät sitoutuvat ja prospektit kiinnostuvat. Elämys Grouplaisille elämys on hyvin suunniteltu ja toteutettu lokaali tai kansainvälinen tapahtuma, jossa osallistujat viihtyvät ja asiakkaan viesti välittyy tehokkaasti.

 

Helsinki Hospital on kirurgian huippuosaajien perustama yksityissairaala, jossa olet kokeneiden ammattilaisten hyvissä käsissä. Hoito Helsinki Hospitalissa on investointi hyvään elämään.

Referenssit pyydettäessä

Asiakkaidemme liikesalaisuudet ovat meille pyhä asia ja haluamme varjella niitä. Ota yhteyttä mikäli haluat tietää tarkemmin osaamisestamme.

Asiakkaaksemme

Olemme kiinnostuneita saamaan asiakkaiksemme lisää yrityksiä joilla on palo kehittää omaa liiketoimintaansa eteenpäin. Ota rohkeasti yhteyttä ja mietitään että kuinka voimme olla avuksi.